Alla inlägg under maj 2008

Av anki - 15 maj 2008 10:05

Tänk att man kan bli så less på att städa. Med tre katter och hund är det ett dammsugande som inte är av denna värld.Snabeldraken skulle kunna stå framme jämt man dammsuger ju varenda dag ändå syns det inte. Jo om man inte gör det..

Men idag ska jag passa på att både damma och torka golven för i morgon ska jag få låna mitt lilla go troll Filip så då blir det inget gjort. Vi ska bara gosa och mysa.

Mikael skulle komma ner med Freja till veckan men Victor missar jag nog nu tyvärr för då är han hos sin mamma.


Har köpt hem för lite mjölk med så kanske det blir en snabbtur ner på byn med den lille röde men det beror nog på tid och väder. Kjell ringer nog hem innan han åker från jobbet så då kan han köpa iaf om inte jag gör det.


Det gick jättebra att köra lite rädd för trafiken var jag allt men det gick jättebra men var kallt.Fort som attan gick det för det var nästan hopplöst att inte trycka lite för hårt på gasen.

Köra 50 med den var ingen konst men vi har sagt att nu ska vi köra lugnt tills den är inkörd så då ska vi ligga mellan 40-45 inte lätt.

Blir nog kanske så för att vi är van att köra 4-hjuling och då går det undan.

Niklas fick en sån här moppe när han fyllde 15 som han knäckte på premiärturen och det var ingen garanti på den så den står på ladan.

Men nu har vi iaf hittat reservdelar till den så snart har vi nog två moppar. Då kan vi köra i kapp

Av anki - 14 maj 2008 19:51


Idag kom Maria och grabbarna och hälsade på så då åt vi potatismos lax och fiskgratäng.

Annars har jag mest varit lat ingenting har jag gjort idag. Men det var guda gott att få lite kramar av gopojkarna.Det var evigheter sedan..

Axel var lite rolig när de kom sa till Maria att hon kunde åka i sin brumm brumm för Gustav och han skulle sova. Då skulle man kunna smälta is så go är de gopojken mormors. Men den lille rackaren vinkade glatt och följde med mamma hem igen när han blev trött


Synd att det blev ändrat nästa helg men ska ta och låna grabbarna någon annan natt så får de sova här. För det tycker vi är så mysigt

Axel fyller 2 till hösten om det är någon som inte vet

Av anki - 14 maj 2008 08:58

Börjar bli som en äggsjuk höna måste bara få träffa mina goa barnbarn. Har inte träffat någon av dem på en hel vecka.Det var nog länge sedan det var så långt mellan besöken men på fredag ska jag få låna Filip.

Bara för att jag sa att jag behövde ha semester i två månader men för de måste jag få träffa dem.


Skämt och sedo det har inte funnits tid för varken mig eller barnen att träffas men se nu börjar det bli lite bättre med allt.Så nu är jag redo för lite piggjobb igen. Bara helgerna som är lite upptagna för en del av oss.Igår skolkade vi från skogen....

Kanske dumt om man tittar på vädret idag men vi hinner nog.


Idag har jag inga planer för något skulle ha måla räcket på altanen men vädret är ju inte det bästa.Men det finns nog något som ligger på, städas behövs tyvärr allti, gå ut och gå ska vi nog.

Ojdå glömde har lovat att gå till grannen en sväng så hundarna får leka.

Men än sover Eilla i några timmar till....

Av anki - 13 maj 2008 08:19

Så det är nog bara att dra på sig hjälmen och åka till Pirkko och få lite lunch.Några koppar kaffe lär det ju bli och en massa skitprat.Om hon kan lugna ner sig nu när jag har utmanat henne...


Igår var vi inte en timme i skogen som vi sa utan det blev två konstigt att man kan tappa bort en timme så fort.

Men för all del jag tappade bort en hel dag i helgen, Missade medicinen igen, fattar det inte.

Men det är när jag kliver upp skit tidigt då ska jag vänta för man ska helst ta medicinen vid samma tid varje dag men si det funkar inte alltid.

Ska skärpa mig..

Får väl se om det blir något mer skrivande om jag överlever moppeturen ska bli roligt iaf.

Passar nog mitt barnsliga jag..

Ha det bra för det ska jag

Av anki - 13 maj 2008 07:47

Jag har blivit utmanad av Kristina om tre saker


Tre namn du går under...


Anki

Mormor

Farmor


Tre saker som skrämmer dig;


Att det händer mina kära något

Att jag vurpar med moppen idag på premiär turen

Varg


Tre saker du har på dig:


Morgonrock

Nattlinne

Foppatofflor


Tre saker du tycker om.


Kjell

Mina barn

Mina barnbarn


Tre saker du ska göra den närmaste tiden:


Klä på mig

Åka moppe till Pirkko

Fiska


Tre av dina favoritlåtar:


Det finnaste jag har(sjungs mycket i kyrkan)

Down on the corner(kungen för mig John Fogerty)

Lille do(Kim Larsen)


Tre saker du verkligen vill ha


Pengar

Husvagn

Kastspö


Jag utmanar Pernilla (Mindras mamma)Syrran Britta och Pirkko




Av anki - 12 maj 2008 15:47

Inte undra på att kjell och jag tycker det är lätt att åka på semester med två vilda 6- åringar gör som vi bura in dem....

Av anki - 12 maj 2008 14:58

Har äntligen fått något gjort. Sickans långa klor är klippt och vinter kläderna är prydligt ner packade i bananlådor för nu ska det bli ordning på torpet.


 Skyltarna till moppen kom idag så nu ska jag få gubben att sätta fast den sedan är det bara att köra. Försäkring är fixad och inregestrerad är den nu så nu jäklar vad jag ska köra.

Är det bättre väder blir det nog linvägen på fika imorgon om Pirkko är hemma hon ska bane mig få bjuda på något gott till kaffet.


Men nu ska jag fortsätta att städa lite. Har hört skvallras att jag inte ska vara barnvakt åt go pojkarna Marias de har visst skjutit upp resan synd. Men de får väl åka en annan helg eller så får de vara hemma men grabbarna ska komma till mormor snart...

Av anki - 12 maj 2008 09:32

Stora vågor går på våran sjö vackert men jobbigt när det blåser iaf på land.

Några fåglar ligger där undrar om det somnar när det går vågor.

För det gungar bra


Idag har jag träningsvärk hörde ni vad trevligt det lät alldeles som om hon gjort lite nytta tanten.Ja lite men det var jäkligt jobbigt att gå i stövlar.

Helgen har varit skitmysig fast det har varit mycket jobba men vi har suttit och solat  till och med fikat på altan.Så det är skönt att vi kommit igång är meningen att det ska bli en timme efter maten med men vi får väl se om det slutar blåsa. Sedan vet man aldrig vad Kjell har jobbat med under dagen för han kan vara helt slut när han kommer hem. Så då sover vi lite middag och har lite måndag.Sickan hon tog nog ut sig mest gick och la sig klockan halv 6.


På lördag ska vi kanske åka på fiskepremiär på förmiddagen får väl se vad det är för väder.Skulle ju kunna va lite kul.Men husvagnen får stanna hemma..

Trevlig måndag för er som får vara hemma och njuta av den. Ni andra får ha en bra dag kramizzzzzzzzzzz

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards