Alla inlägg under januari 2009

Av anki - 16 januari 2009 19:05

Det var krångligt det här att skriva på en ny dator. Skrivbordet känns helt okey men nog tror jag att jag vill ha en  mus. Men klart man kan lära om bara man tjurar på.Roligt med nytt iaf inget jag är van att ha det blev en bärbar som ni nog förstår

Av anki - 16 januari 2009 15:18

För då skulle jag inte ha något att göra. Har städat men inte bäddat för det ska jag göra strax.Tvättat tagit reda på tvätt och lagat mat till 3 dagar.


Varför undrar ni säkert men det var det att jag skulle mala upp lite älgkött.

Så av det blev det kalops av de finaste bitar sedan gjorde jag sonen älsklingsrätt chiliconcarne och sedan dagens mat som blev lasagn.


Har även ringt upp Pirkko och kollat att hon står på benen men Sickan blev utan promenad men jag tror faktiskt inte hon har någon lust för hon är bra frysen av sig.Ligger och gonar sig framför kaminen det är grejer det...

Så nu är man trött och sliten men det blir vila hela helgen ska nog äntligen törsa oss på en bastukväll men väntar nog till i morgon. För då skulle det bli mildare.....


Av anki - 16 januari 2009 10:02

Nog känns det att man bor i ett kall hål det är alltid mycket kallare hos oss.

Beställt tid för att klippa håret hos en ny frisör för mig iaf, spännande.

Tror inte det kan bli värre än sist när jag var till stan.

Kan helt hålla med Fredrik min systerdotters sambo finns det något bättre ord än ved....

Älskar med att springa i vägen när vi gör i ordning den och sedan får Kjell gärna bära in den med elda det gör jag så gärna.Tyvärr blir det lite för lätt varmt här för kaminen är otroligt effektiv så nu har jag över 25 grader inne.Men skönt är det när man kommer utifrån.

Tror ju inte att det blir någon promenad idag för det är för jobbigt med astman när det blir så här kallt. Men kissa det måste ju Sickan få göra så lite utspring blir det allt.

Idag ska jag ta fram snabelsugaren och torka av golven lite damning ska det nog bli.

Idag kanske min gubbe kommer hem med en ny dator till mig det tycker jag att jag har råd med nu.

Inte för att jag fick 400 mer i månaden utan för att jag slutade röka för över 2 år sedan och det går utmärkt.Så nu blir det en liten behändig sak som man kan plocka med sig. Beroende ....jag ?????

Av anki - 15 januari 2009 09:41

Tur att man bestämmer själv så idag ska jag inte göra mycket. Ryggen vill inte vara med nu när jag börjat motionerat igen men det ska vi bli två om.

Känns lite tråkigt att somna med ont och vakna med ont...

Men jag vet att det blir bättre bara att fortsätta men varva lite och ta det lite lugnar iblant.

Skönt är det iaf att orka gå ut och gå har lite problem med fötterna igen men det går nog till sig det med.

Ikväll måste vi ner till byn och handla slut på det mesta...

Av anki - 14 januari 2009 14:32

Fasen jag är rik fick hela 400 mer i månaden i år måste vara något fel kommer nog nytt besked.....

Går trökt allt idag men jag har varit ut på en uppfriskande promenad med Sickan. Suttit och ringt till körskolorna för att få i gång handledarutbildning men det var illa måndagar mellan 14-17 vem fan kan då..

Sedan fans det på en annan nästa torsdag klockan 17 men då är vi barnvakt så det måste vänta...

Beställt besiktning på gamla fjollan men det går nog inge bra men ska iaf prova....

Av anki - 14 januari 2009 10:44

Ja det ska jag göra idag sedan ska jag ta reda på all tvätt som ligger på tvättmaskinen. Fick iaf upp gardinerna igår så nu känns det skönt gäller bara att få gubben att ta in lite prydnadsaker. Plockar bort allt till jul för annars blir det för rörigt för mig.


Hälsade även på Eila och Arne så Sickan fick leka lite de var så förskylda så nu är det att hålla tummarna att jag inte hämtade nya baciller. Men det verkar ju inte vilja släppa den här förskylningen så det är väl det bra med lite nytt.

Idag snöar det här igår sken solen så skönt så det kändes som man nog bokade en vårresa igår för vi bokade och fick samma stuga som vi var till i slutet på april ifjoll.Hoppas vi har lika tur med vädret i år med för då är det härligt på den lilla verandan som hörde till stugan.



Av anki - 13 januari 2009 09:44

Men det skulle jag inte gjort för attan vilken nackspärr jag har haft.Putsade fönstren på insidan igår hade en massa barnfingrar på dem. Tror till och med pussar...

Tog bort alla julsakerna och drog ner gardinerna men fick inte upp några nya. Så idag ska de upp...


Tog en sväng ner till Kristina trodde de skulle ha lika halt som vi men där hade det tina så mycket att sanden kommit fram här är det svinhalt.

Sedan blev det en sväng till stan och hämta sonen med flickvän det var öppet hus på Niklas skola. Vi hoppade över det för vi har varit dit så många gånger.

Igår blev det palt och fläsk till middag och i dag ska vi äta hemgjorda älgköttbullar med snabb makaroner har ni sett dem när de springer förbi....


Så nu ska gardiner upp och sedan ska jag ringa och boka stuga till Kjell och mig för syrran och Roland ska inte med.Synd men vi åker iaf och hoppas på härligt väder iaf så blir det nog härligt att bara åka bort i några dagar.


Jag har något ogjort som jag brukar passa mig för men på tvättmaskinen ligger en hel hög med rentvättade torra kläder så nu får jag säkert ställa mig och stryka dem blääää säger jag bara


Av anki - 12 januari 2009 13:26

Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Jag har fått den här fina Awarden av min Systerdotter Eva, för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg!

Reglerna för Awarden är enkla.

Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån.

I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den!

Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Det är med en stor Ära som jag ger den här Avarden vidare till


 Frejas mamma ullrica "smurfan.bloggagratis.se"

Jag vill även att Victors mamma ska en "draken77.blogg.se"

Sedan ska bonusmamman Jeanette ha en "blondizh.bloggagratis. se"

Även min dotter Maria ska ha en "mia1974.bloggagratis.se"

Naturligtvis får Kristina en av mig "kissegirl.bloggagratis.se"

Men sedan tycker jag att alla mammor är värda en egen så varsegod

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards